Tallin arki on pysynyt tasaisena, vaikkakin tässä alkuvuodesta muutamia shettiskasvatteja on tupsahdellut maailmaan. Suloistakin suloisemmat shettikset ovat taas vieneet mukanaan ja tullaan tässä tämän vuoden aikana ryhdistäytymään olan takaa niin shettisten, kuin muidenkin rotujen kanssa. Uusia rotuja on luvassa laajalti ja welsheistä sekä vuoniksista on tulossa ihan vakio kasvatusrotuja, joten niille väkerretään omat osiot tässä, kunhan saadaan vihdoin hevosten ulkoasujen vaihto loppuun.

Voin ylpeänä ilmoittaa saaneeni työn jo lähentelemään puoltaväliä, joka rohkaisee jatkamaan työtä tiuhaan tahtiin. Odottelen innolla sitä päivää, kun tuo homma on ohi ja pääsen päivittämään tallin sivuja kunnolla sekä tuomaan hevosia ja kasvatustoiminta olisi kiva saada kukoistamaan, kuten aikoinaan.
Sitä odotellessa...

Tässä taas tullut muisteltua vanhoja aikoja ja tosissaan pidän niistä muistoista. Vaikka silloin ei osannutkaan mitään hienoja HTML-koodeja säätää, saatikka grafiikoita, sun muita tehdä, niin oli ne ajat ihania pelkkien hevosten kannalta. No sinänsä itselläni hevospolitiikka ei ole mihinkään muuttunut, vaan edelleen mennään sillä linjalla, että mikä itseäni miellyttää ja mahdollisimman laajakirjoisesti.
Itse pidän joka ikisestä hevosrodusta ja itse yksilöstä, hevoset ovat olleet lähellä sydäntä ihan pienestä saakka ja niin tulevat olemaan.

Virtuaaliharrastaminen on ehdottoman paras tapa jatkaa harrastusta vaikkei oikeiden hevosten parissa voisi olla, kuin vain toisinaan. Täällä toteutan täydellisesti haaveitani hevosten kanssa ja omistan juuri sellaisia hevosia joista olen aina haaveillut ja hallitsen täysin mitä tallillani tapahtuu, eikä kukaan voi siihen sanoa mitään eikä IRL-elämän huolet vaivaa virtuaalimaailmassa (varsinkaan raha ongelmat eivät ole toivottuja, eikä kuolemat).

Ihaninta tässä on se, kun olen jo pienenä keksinyt tehdä tallin vihkoon (en väitä, että minä koko vihkotalli käsitettä keksin, vaan itsekseni aloin väsäämään vaikken moisista tiennyt. Tämä selvitys tähän siksi, että olen huomannut ihmisten vetävän turhia ja outoja johtopäätöksiä) ja myöhemmin sain sen toteuttaa täällä, jossa voi hienosäätää kaiken ja toteuttaa vielä paremmin. Tälle ei ole loppua.

Olisikohan tämä tässä? Seuraavan kirjoituksen voisin sopia itselleni vasta siiheksi, kun olen ulkoasut vaihtanut ja kaiken saanut tasoittumaan. Hähä, tuleepahan tavoitetta lisää.