Sade sää jatkui tänäänkin, mutta vähän leudompana ja hevosia päästettiin aamulla normaalisti ulos. Hevoset näyttivät happamilta, kun kurja keli jatkui, mutta parempi se on ulkoilla kuin sisällä kyhjöttää.
Onneksemme sade kuitenkin taukoili päivän aikana ja päästiin hevosilla ratsastamaankin. Jotkut kävivät jopa maastossa.

Itse kävin Wilman kanssa maneesissa. Wilma oli hieman tahmea, joten keksin erilaisia harjoituksia. Sijoittelin kartioita pujoteltavaksi ja puomeja vähän jalkojen nosteluharjoitukseksi. Tamma innostui harjoituksista ja toimi oikein hienosti lopputuntia kohden. Kehuin pikku tammaa samalla kun keräsin kartiot ja puomit, Wilma tuhisi vielä tohkeissaan tehtävistä.

Harjasin Wilman vielä uudestaan ratsastuksen jälkeen ennen kuin loimitin kuivalla loimella ja päästin takaisin Midin luokse. Midi hirnahti selvästi kysyen, että "Mitä teit, missä olit, kerro kerro kerro?" Suloiset ponit =)

Illalla sade alkoi taas koveta ja tuuli yltyi, joten hevosia alettiin kerätä sisälle vähän aikasemmin. Ajoissa ennen iltaruokailua oltiin kaikki saatu sisälle ja vaihdettua kuivat päälle. Kurajalat oltiin pesty ja kuivattu sekä märät loimet laitettu kuivumaan huomista odottamaan...