Tänään saatiin nauttia sateettomasta päivästä ja saatiin suurempi määrä hevosia liikkeelle. Aurinko ei kuitenkaan paistellut joten kuivaa ei ollut...

Treenaukseen pääsivät omasta toimestani tänään Nero, Tachi, Nella, Sissi, Leea, Luffe ja Wilma.

Nerolla tehtiin kunnollisempi kouluratsastustreeni jonka päätteeksi käytiin pienellä maastolenkillä, Luta muassa. Nero on alkanut pitää Lutaa ihan virallisena lenkkikaverina ja laukkapätkällä Luta yllyttää Neroa kilpailemaan kanssaan, mennäänhän siinä ihan mukavia lukemia ja Nero näyttää todellisen karvansa laukkatahdillaan...

Tachilla käytiin maneesissa esteitä loikkimassa ja ori oli ihan täpinöissään nähdessään esteitä. Hyvin niitä taas loikittiin, lupaavalta näyttää.

Nella pääsi maastoilemaan, tehtiin pitempi lenkki ja pyrähdettiin laukkaamassa radalla. Tamma innostui todenteolla.

Sissillä maneesiin hyppäämäämään myöskin esteitä, jotka olin jättänyt Tachin jäljiltä vähän madallettuina vain. Vähän laiskuutta havaittavissa, mutta kyllä ryhtiäkin löytyi loppua kohden. Esteet kuitenkin ylittyi joka loikalla.

Leea valjastettiin ja kärryt perään saatuaan lähtikin reippaasti matkaan, kun olin tuskin edes kärryissä. Radalle käveltiin ja vähän ravia rennoin ottein, itse radalla päästiin vähitellen vauhtiin jolloin Leea oli jo pingottunut, kunnes sai kiitää. Ajanottajan mukaan saatiin taas huippulukemia, joten toivotaan näiltä näkymin hyviäkin tuloksia itse lähdöistä. Joku lähipäivä pitäisi kokeilla tallimme ravureiden kesken pientä kotilähtöä.

Luffuksella (Luffella) käytiin myöskin maastossa. Tölttäiltiin paljon ja passikin nousi hienosti. Luffus tykkäsi rantalenkistä ja päättikin pukitella seuraavalla laukkapätkällä =)

Kun alkoi jo hämärtää hain Wilman ja Midin mukaani laitumelta. Harjasin kummatkin, varustin Wilman ja otin Midin mukaan riimunnarun päähän. Maneesi oltiin jo siivottu esteistä joten päästiin koulua vääntämään. Midi sai kuljeksia mukana miten lystitti. Wilma toimi reippaasti ja piti silmällä Midiä joka jälleen innostui matkimaan reittejämme. Hyvältä näytti siis kaikkien kannalta!

Illalla alkoi jo ripottelemaan taas sadepisaroita, joten eiköhän huomenna taas sademittarit tulvi...