Tänään vahvistui, että jo ennestään meille tuttu ja hurmaava shetlanninponi tamma Wilma (Hölkyn tallilta) tulee meille vuokralle pariksi kuukaudeksi. Viime kerralla, kun tamma oli meillä vuokralla sai se suloistakin suloisemman varsan Midin, joka edelleen asuu onnellisesti meillä. Viime kerrasta poiketen tällä kertaa saatetaan käydä kilpailuissa ja kirjoitetaan päiväkirjaa Wilmasta ahkerasti.
Myös tällä kertaa olisi suunnitteilla kuitenkin saada tammasta varsa luultavasti Ginin kanssa.

Heti asian varmistuttua suuntasin tallille laittamaan pikkutalliin karsinaa Wilmaa varten, joka saapuu maanantaina tai tiistaina. Midin karsinan vieressä oli sopivasti tyhjä karsina jonne lastasin mukavan pehmeän turve kerroksen karsinan pohjalle ja testasin juoma-automaatin. Luta pyöri koko ajan mukana, nyt se on alkanut taas viihtyä paremmin tallipihassa ja minua seuraillen, josta olen erittäin iloinen. Kun karsina alkoi olla asumiskunnossa

Kävin katsomassa myös kauempana laitumella olevia pikkuponeja, jotka olin päästänyt revittelemään kauniin aurinkoisen syyspäivän kunniaksi. Midi kuului tähän iloiseen joukkoon, ponit olivat rauhoittuneet nyppimään syksyn viimeisiä ruohonkorsia. Kävelin Midin luokse joka hörisi kysyvästi, kun kyykistyin rapsuttelemaan sitä. Kerroin pikku tammalle, että sen emä tulee pian taas käymään. Midi käänsi korvansa kohti minua, kun sanoin Wilman nimen. Ihankuin se olisi muistanut nimen? Varmasti =)