Viime aikoina ei ole tullut kirjoiteltua, mutta kaikkea on tapahtunut. Mm. tallin sivut eivät ole toimineet pitkään aikaan, ei huolta, osoite vaihdetaan tai asia korjataan, kunhan apua saadaan.

Tällä hetkellä suunnitelmina on, että Wilma astutetaan 27.11. ja varsan odotetaan syntyvän joulukuussa. Jouluvarsat ovat aina kuuluneet perinteisiimme ja Wilma saakin kunnian jättää meille suloisen jouluvarsan tänä vuonna. Muitakin varsoja on suunnitteilla ja uusia hevosia on muutenkin tulossa taas mm. Irlannincobeja.

Yhtenä suurena ilonaiheena: Saimme vihdoinkin odotetut kissat meille ja ne pääsivät heti tutustumaan omaan taloonsa sekä tietenkin ulkoilemaan, kun sattui olemaan kuivakausi, eikä kaikkialla märkää. Se on jo huomattu miten nämäkin kissat välttävät vettä mielellään =D Tutustuthan siis uusiin pörröturkkeihimme Kiaraan, Kovuun ja Tasmikseen.

Joulun aikaan on suunnitteilla näillä näkymin vain tallin sisäinen joulujuhla, mutta tammikuussa olisi tarkoitus vetäistä show pystyyn kolmannen täyden vuoden kunniaksi.

Toivotaan, että silloin näemme jo lunta, vielä ei näytä lupaavalta täällä tuulen ja sateen keskellä...