Tänään käytiin Lutan kanssa lemmikkiklinikalla jossa katsottiin ensin kummeksuen odotushuoneessa meidän pikku susihukkaamme ja itse eläinlääkärikin kyseli kuinka ihmeessä sudesta on saatukkin näin kesy ja lemmikinomainen kaveri. Itsekin ihmettelen asiaa vielä, mutta olen erittäin iloinen siitä, että Luta sai jäädä meille ja on osoittanut  jos totta puhutaan niin ilmiömäistä luonnetta sekä käytöstä.

Loppupäätelmäksi tuli, että pennut syntyvät 24. joulukuuta, eli jouluaattona odotetaan syntyvän 5 sudenpentua. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja eläinlääkärin mukaan näillä näkymin kaikki näytti ainakin olevan hyvin.

Luta on alkanut kantelemaan talon pehmusteita kuten vilttejä, tyynyjä sekä mitä tahansa pehmeää mitä hampaisiinsa saa, yhteen makuuhuoneen komeroon. Olenkin siivonnut sille sinne paikan johon se voi vetäytyä halutessaan, jotta saa olla rauhassa.

Käytiin tänään myös Wilman, Midin sekä Snoopyn kanssa pienellä kävelylenkillä. Ratsastin Wilmalla ilman satulaa Midi liinassa ja Snoopy seurasikin vieraammassa maastossa tottelevaisesti, kun hieman ujostutti. Käytiin kääntymässä maastoradan parkkipaikalla ja palattiin maneesin kautta. Maneesissa oli muutama ratsastaja jotka tervehtivät iloisesti eritoten Snoopya joka on saanut toimittaa vetonaulan virkaa jo syntymästään asti vaikka ravaamista olenkin onneksi hyvin pystynyt rajoittamaan Wilman ja Snoopyn karsinalla. Tarhalla käyviä ei tarvitse rajoittaa, sillä Snoopy tulee itse aidalle jos haluaa huomiota ja tutustella.

Uusista tulokkaista puheenollen saattaa pian tallille saapua itselleni ennestään tuttu islanninhevospoju, mutta hänestä lisää lähempänä =)