Aamulla, kun ikkunasta katsoi ulos oli ulkona lunta, ohut kerros tosin joka saattaisi sulaa... Oli siellä kuitenkin -1 asteen verran kylmä ja paikoin liukasta, äh. Toinen yllätys odotti pikkutallissa Wilman karsinassa: Eiliseksi odotettu varsa olikin syntynyt aamuyöstä! Suloinen tumma orivarsa makoili emänsä vierellä. Tarkastin varsan tilanteen heti ja se osoittautui täysin terveeksi, reippaaksi. Varsa oli pörröinen ja sen värityksestä näki, että se saattaisi vaaleta iän myötä, uskoakseni hiirakoksi. Nimekseen pikku varsa sai Wild's Snow Surprise, kutsumanimeltään Snoopy.

Wilma oli ponnistelujen jälkeen vielä pitkälle päivään uupunut ja tarkkailin sitä, tamma sai myös pitää talliloimea koko päivän sillä iltaa kohti viileni.

Päivän mittaa alkoi sataa lisää lunta, joka myöhemmin muuttui rännän ja sateen sekoitukseksi. Ainakin jääpinnat sulivat joka teki tallipihalla kulkemisesta helpompaa, hevoset näyttivät kuitenkin närkästyneiltä kylmästä sateesta ja kerääntyivät laitumien suojiin sekä metsiin. Arabit olivat suosiolla vain aamupäivän pihalla ja iltapäivällä tallilaisten avustuksella päästiin liikuttamaan suurin osa hevosista.

Iltaan mennessä lumet olivat täysin sulaneet, mutta sade alkoi tauota ja päästin koirat vielä iltaulkoilulle. Luta on jo pulskistunut sitä vauhtia, että pentuja odotellaan jo joulua ennen syntyviksi. Vien susi neidin näytille lemmikkiklinikalle jos siellä osattaisiin kertoa tarkempaa aikaa vihdoin =)