Uusi vuosi vaihtui ja tallilla jatkuu perusmeininki. Hevosia tulee lisää ja varsoja syntyy. Lutan pennut voivat hyvin ja itse emo onkin erittäin pirteä. Pennuilla on jo alustavat nimet, mutten paljasta niitä ennen kuin saan niiden sivut valmiiksi =)

Tällä hetkellä suurimpana tohinana tallilla on syntymäpäivä show'n järjestely. Show pidetään tietenkin 17.1. jolloin Wild Horse Ranch täyttää kolme vuotta! Itselleni tämä on jo pitkä aika yhden tallin pystyssä pysymiseen, mutta tälle ei näy loppua. Wild Horse Ranch on talli jonka olen omaksunut täysin ja pidän sitä juuri sillä tavalla millä se pysyy mielenkiintoisena ja jaksan pitää sitä aina, kun pidän päivitykset ym. tasaisina ja itselleni sopivina. En tee paineita itselleni mistään ja onneksi painotammekin kasvatukseen jota saa rauhassa toteuttaa.

Kisaamisenkin kanssa olen päässyt hyvään rytmiin jolloin saan kisoja hevosille jotka niitä tarvitsevat (esim. muilta ostetut). Omien hevosten kanssa elellään mieluiten rentoa ja monipuolista elämää keskittyen hevosten hyvinvointiin. Kyllä niitä kisaavia hevosia tietenkin löytyy, mutta se ei ole mikään pakkojuttu. Eivätkä kaikki hevosemme edes pidä kilpailuhälinästä.

Katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan, ainakin toivottavasti paljon varsoja ja hevosia, mutta myös esiintyminen ja kilpailut näyttävät todennäköisen suurilta osa-alueilta tänä vuonna.

Onnellista uutta vuotta vielä kaikille!