Tässä hiljan on meille alkanut ripotellen saapumaan ihan kasvattajilta upeita puoliverisiä (mm. hannovereja, holsteineja, trakehnerejä, fwb:tä). Mainitsin tuon "ihan kasvattajilta", sillä harvemmin olen näin tunnollisesti vartavasten hakemalla hakenut tietynlaisia hevosia ja pyytänyt kasvattajilta tilausvarsoja ja vanhempia hevosille. Normaalisti olen ensin säntillisesti tuonut muutaman rodun edustajan itselleni evm-sukuisena ja siitä sitten vähän sieltä täältä pyydellyt isä-ehdokkaita ja pari tilausvarsaa.

Puoliverisillä on tuntunut nyt olevan hyvä tarjonta ja kasvattajat ovat olleet ainakin mukavia. Todella hienoja vanhempia ovat antaneet varsoille ja olen nyt jo kiintynyt oikeastaan jokaiseen ostamaani yksilöön. Olen jopa innoissani päästessäni lopulta suunnittelemaan omia kasvatteja näiden kanssa. Kilpaileminenkaan näiden kanssa ei tunnu kurjalta ajatukselta, vaan mitä enemmän on nähnyt näiden sukulaistenkin kisakalentereja on se ihan kivalta näyttänyt edes muutama kisa siellä, jonka jälkeen jotenkin varsankin menestys tuntuisi kivalta. En toki aio poiketa suunnitelmastani, etten aio kilometrikalentereja lähteä kisaamaan vaan ihan juuri muutama kisa kausiluontoisesti niin näyttää mukavalta ja saadaan vähän kunniaa tehtyä hevosten vanhempien omistajillekin. Se on taas vähintä mitä voin kiitokseksi tehdä!

Jos nyt vielä luetellaan tämä porukka ihan nimeltään joka tänne tähän mennessä on saapunut (lisää on odotettavissa vielä mahdollisesti ensi kuuhun saakka, kun vauhtiin päästiin ja kultasuoneen iskettiin).
Ensin koko ajatus lähti käyntiin Czar Showjumpersista, josta löysin todella kivoja yksilöitä ja aiemmin ostamani puoliverisen sukulaisia olin päässyt ihastelemaan juuri tuolla. Silloin jo päätin ottavani yhteyttä Czarin ylläpitäjään ja ilokseni sainkin sieltä heti kättelyssä muutaman mukavan estepainotteisen hannoverilaisen, Czar Isengrim, Czarina Silvestra ja Czar Kain
Tämän jälkeen keksinkin laittaa htnetin puolelle ihan oman topicin jossa kerron heti oman tarjoukseni ja sen mukaan saisi sitten tarjota hevosia, kun tietää millaiseen kotiin olisi päästämässä hevosia. Sain heti parikin otollista tarjousta Jadessa Warmbloodsista ja Kalász Sporthorsesista.
Jadessa Warmbloodsista lähti mukaan jälleen muutamakin ihanaisuus, tällä kertaa holstein, trakehner ja pari hannoveria. Charity of Jadessa, Bianka of Jadessa, Maníla of Jadessa ja Brascan of Jadessa.
Kalász Sporthorsesista nappasin matkaani jo valmiiksi myynnissä olleen unkarinpuoliverisen Ritmus Kalászrólin.

Tuon jälkeen on ehtinyt meille myös siunaantua nyt yksi oma kasvatti Improstar, jonka isä on hieno K.N Importunate ja emänä Czarina Silvestra.
Muita vähän aiemmin syntyneitä omia puoliverikasvattejamme ovat Classic Primadonna ja Gathsphere.

Tällä hetkellä odotamme vielä S.S. Sport horsesista ja Rachcliffista hannover sekä holstein varsoja, joille olen jo vanhempia katsellut.
Eikä kiertelyni vielä tähän lopu, vaan vinkkauksen kautta olen vielä aikeissa tutkailla parin muun tallin tarjonnat ja aion ainakin muutaman puoliverisen tässä rupeamassa hankkia. Sitten voisi keskittyä hetken kisaamiseen ja muutamaan kasvattiin, jonka jälkeen katsellaan taas miten edetään. Pitäisi ainakin shetlanninponi kantaan keskittyä, sillä olen pitänyt tähtäimessä yhtä oria ja siunauskin on jo sille, että siitä saisi varsan pyytää.

Muutoin tilan arki on taas sujunut rauhallisissa merkeissä. Hevoset ovat saaneet rauhallisissa merkeissä laiduntaa ja käydä välillä tallilaisten kanssa lenkeillä. Säätkään eivät ole olleet mitään hurjia helteitä, joten lämpöhalvauksilta sun muilta vaivoilta ollaan vältytty. Vain muutaman kerran on ollut kuumempi päivä jolloin ollaankin käyty uimassa porukoilla.

Koirat, kissat sekä sudet ovat viihtyneet varjoisissa paikoissa ja kissoja nyt ei paljoa ole näkynyt, kun ovat lähteneet kesäisille reviirin kartoitusmatkoillensa. Luta pentuineen ovat viihtyneet kumman hyvin pihassa, pennut ovat jo kasvaneet kiitettävästi. Kaikilta löytyy onneksi käytöstavat jo äidin maidosta, sillä kauheaa vääntöä ei olla jouduttu käymään, kuin parin hurjimuksen kanssa on pitänyt olla vähän jyrkempi. Koirien kanssa ovat tulleet alusta asti toimeen ja leikkivät välillä laumaa, mikä näyttää aika hauskalta, kun porukka on niin kirjavaa, että =D

Katsellaan, josko saataisiin väliin jääneet kohokohdat jossain vaiheessa ihan kirjoituksiksi asti vai jääkö tähän kertauspostauksen tapaiseen.