Osallistuttiin tänään muutamiin estekisoihin juuri keräämälläni kisauslistalla. Olen joskus aiemminkin tällaisen tehnyt itselleni, mutta on varmaan jonkin muistitikun tai kovalevyn uumenissa. Kuitenkin ihan kätevä tällainen oli väsätä taas, kun uusia kisattavia ostoksia on tullut. Pyrkimyksenä olisi nyt jokaisella kisata jonkin verran ainakin 10 kisaa tai pari kisaa aina kausittain.

Sain ainakin huomata, että helpostihan se osallistuminen käy tuon listan ansiosta, mutta eri asia on aina niiden tulosten ensinnäkin katsominen ja saatikka niiden lisääminen hevosten sivuille. Jostain syystä se tuntuu rankalta, mutta itse sen aina haluan hoitaa.
Jotenkin tuntuu, että käyn niitä tuloksia joskus turhaan katsomassa, eivät ne ole tulleet ja kun ovat tulleet niin ei taas olekaan aikaa niitä laittaa. Sitten joskus taas myöhemmin on aikaa, muttei muista käydä katsomassa kun on muuta päivitettävää.

Jos nyt taas tämän 2.-8.8. reissun jälkeen saisi päivitettyä kalentereita, kun onhan tuolla suosikeissa jo viime vuoden kisojen kutsuja tallessa. Toivotaan vain, että ovat vielä kutsusivut tuloksineen pystyssä.

Mieleen tuli vielä, että onkohan enää niin innokkaita kisaajia kuin ennen, kun esim. monet halusivat kisata hoitohevosellaan. Pitäisi koittaa kalastella tällaisiakin jos jollain olisi intoa kisata, mutta ei tehdä mitään muuta siihen liittyvää... Voisihan tätä harkita ja kehitellä jonkun systeemin millä kisaaja pääsisi helpolla, mutta hevoset saisi tulosta ja minäkin jaksaisin pysyä perillä kutsuita ja tuloksista...