Eestinhevosten hankinta sujui paremmin kuin odotinkaan, alkuun tosin oli hieman hiljaista ja saatiin pari tilausvarsaa talliin. Oikein nättejä ja mukavia yksilöitä. Erityisesti Silenen Meelovin isä säväytti ja yllätyksekseni pääsinkin tämän komistuksen ostamaan muutamaa päivää myöhemmin.

Tähän mennessä talliin onkin tullut sitten jo tilausvarsojen lisäksi kolme tuontia Alegresta ja kolme eestiläistä Chaolta. Kokonaisuudessaan eestinhevostemme tilanne näyttää varsin lupaavalta näin alkuun, yksilöitä löytyy 15 kappaletta. 

Torinhevosten kanssa on vaikuttanut erittäin hiljaiselta ja joudun kohta kallistumaan siihen, että lähden hakemaan näitä itse suoraan Virosta. Olen nähnyt jo pari lupaava ilmoitusta joihin pitänee pian lähettää tiedustelua. Tammaehdokkaaksi tarjotulle Rositalle aion kuitenkin vielä etsiä orin niin saadaan hienosta tammasta meille varsa.

Muutenkin tällä hetkellä meneillään monia suunnitelmia varsoista, suurelti aiemmin syntyneitä varsoja pitäisi saada sivuille päivitettyä ja uusia yhdistelmiä kehitettyä, kun moniin rotuihin on saatu hyvin lisää verta ja olisi kiva päästä kehittämään omia linjoja.

Muiden eläinten tilanne näyttää myös hyvältä, koska tallille on taas pian tulossa uusia kissoja sekä koiria. Myös aaseista on kuulunut tarjouksia suoraan meille luovutettaviksi, joko siksi ettei pystytä itse huolehtimaan tai yksikin oli hankalamman luontoiseksi kuvailtu. Meille kuitenkin mahtuu jos jonkinmoista vipeltäjää, suurella egollakin, niin eiköhän kovapäinen aasikin mukaan kelpaa paremmin kuin hyvin =)