Taas on ehtinyt tulla mukavasti uusia hevosia riveihin tällä kertaa rotuja laidasta laitaan, mutta kyllä se puoliveristen hankinta näköjään on vieläkin mielessä. Mm. unkarinpuoliverisiä, trakehner ja brandenburg on eksynyt matkaan ja useampi russponi saapui Acantha Farmilta ja heiltä saatiin myös muutama ori omalle tammalle, joten pian pitäisi ilmestyä näidenkin varsojen sivut.

Toisena asiana on itselleni yllätyksenä tullut kiinnostus kasvattejamme kohtaan, joita emme yleisesti markkinoilla myy. Olen ylipäätään tallin olemassa olon aikana myynyt vain muutaman kasvatin, jotka nekin ovat olleet tilauksia ja poikkeuksetta palautuneet meille tallien lopetuksen myötä, puhumattakaan muista myydyistä hevosista. Usein myös myyntiehtojen rikkomisen takia on nämä myydyt hevoset joutunut hakemaan takaisin, minkä takia olen todella huono myymään hevosia enkä yleensä mainosta edes näitä vaan niitä tullaan itse kysymään sivuilta.
Nyt on kuitenkin yksi positiivinen kasvattien myyntitilanne takana, johon uskon etten tule pettymään mikä lisäsi hieman varmuutta, että ehken täysin sulje pois mahdollisuutta kasvattien myymisestä. Pitäydyn silti toistaiseksi ainakin tässä, että meiltä saa tilata kasvatteja jos sellainen kiinnostaa varta vasten myyntiin en näitä tehtaile, se vain ei jotenkin sovi ajatusmaailmaani, kun jollain tavalla aina ehdin kiintyä "itse tekemääni" hevoseen, mutta tilauksena tehty varsa menee yleensä suoraan tilaajalle enkä ehdi keksiä varsalle mitään muuta kuin nimiehdotuksia ja syntymäaikoja, niitäkin pyydettäessä.

Muutenkin kasvatan hevosia itselleni, teen mieleisiäni yhdistelmiä ja varsoja syntyy säännöllisen epäsäännöllisesti sekä takautuneesti, kun mikäkin rotu innostaa luomaan uutta kantaa tai linjaa oman makuni mukaan. Tähän olen tottunut koko virtuaalielämäni ajan, enkä osaisi kuvitella painottavani kasvattien teettämiseen vain myydäkseni niitä, olen enemmänkin tällainen joka hankkii hevosia ja vaalii niitä itsellään hamaan loppuun asti, koska näin se on ollut ja tulee olemaan. Kiinnyn jokaiseen... 

Tämä myös varmistaa sen, etten pysty myymään edes ostamiani hevosia, kiinnyn niihin yleensä heti tehdessäni niille sivut. Mieleeni muodostuu hevoselle oma persoona ja muisto siitä miten sekä mistä sen sain. 

Katsotaan mitä seuraavaksi tallillemme saapuu, kun nyt on ollut hyvä hankintakausi meneillään... Ainakin eestin- ja torinhevosia on ollut tarkoitus hankkia jo pitempään joten katsellaan miten sillä rintamalla edetään.