Tänään tallilaiset olivat järjestäneet pienimuotoiset joulujuhlat, jotenkin koko tapahtuma oltiin saatu salattua minulta ja yllätyin aamulla talliin mennessäni totaallisesti. Oli jouluherkkuja, lahjoja ja koristeita sekä koko tallinväki koolla! Se jos mikä oli kiva vaihtaa kuulumisia kuluneelta vuodelta kaikkien kanssa.

Tietenkin tallilaiset esittivät toivomuksen joulujuhlamaastosta mitä olin itsekin kaavaillut joulunpyhiksi, mutta se saatiinkin järjestettyä sitten samantien.

Kahdenkymmenen hevosen joukkio saatiin varustettua rauhallisissa tunnelmissa ja kahdentoista aikoihin oltiin valmiina lähtöön. Maastossa liikuttiin rentoon tahtiin eikä ollut niin tarkkaa millaisessa jöössä edettiin, kunhan ravista ja laukasta sovittiin. Joillain hevosilla oli enemmälti virtaa ja peltolaukasta saatiin aikaan pieni kisa, jonka voitti railakkaasti Marru Easy-Titanilla. Kiihtyneimmillä hevosilla vedettiin pari kierrosta pellon ympäri ennen kuin matka jatkui paljon rauhallisemmissa merkeissä.

Tallille palattiin kahden aikoihin, minkä jälkeen tallilaiset yllättivät suunnittelemillaan katrilleilla. Tätä olin jotenkin osannut aavistella, koska viime aikoina oltiin kummallisesti varattu maneesia useammalle tiettyjen hevosten kanssa. Esitykset olivat upeita ja ratsukot toimivat upeassa yhteistyössä!

Päivän aikana olikin paljon apulaisia jakelemassa päiväruokia ja moni jäi vielä iltatalliin auttelemaan. Ruokaa ja herkkuja riitti, joten kenelläkään ei ollut nälkä eikä seurasta ollut pulaa.

Kiitos kaikille! =)

22.12. on vielä joulunäytöksen White Magical Nightin vuoro josta minäkin tiedän =D