Viime päivinä saapunut muutama uusi ostohevonen.

Ensin meille tarjottiin Sand Desert Ranchilta quarter-tamma A Little Butterfly of Desertiä mikä lähti tietenkin matkaan heti paikalla! Samalla matkalla kävin villihevoskeskus Kasmiressa katsomassa adoptoitavia espanjanmustangeja joista toinen lähti myöskin mukaani. Herttainen Solar Eclipse soveltuu paremmin kuin hyvin lännenratsuksi villistä perimästään huolimatta ja on oikeinkin kätevä sekä taitava.

Kolmas ostos oli myyntitalli Indiuksen piensuomenhevosori Tulikuu, mitä ei vain voinut jättää ostamatta sen nähtyäni. Erikoiseen luonteen omaava komistus tulee täten rikastuttamaan suomenhevosverilinjojamme.

Vielä viimeisimpänä myönnän jälleen eksyyntyneeni Acantha Farmin ihanien russien ääreen ja mukaani lähti valitettavasti vain yksi, mutta sitäkin ihanampi tamma Daisie B. Tarjouksen kanssa kävi kämmä minkä vuoksi kolme muuta menivät sivu suun, mutta onneksi ainakin Daisie saapui russilaumaamme piristämään.

Samalla kerralla vielä siirsin hienon värisen rautiaanpäistärikön Voikukka suomenhevostammani Infinito Royale Ranchilta Wild Horse Ranchille, jotta saadaan tamma paremmin mukaan toimintaan. Tällä hetkellä kaksi kauniin värin perinyttä tammavarsaa omaava neiti tulee ensi vuonna kilpailemaan enemmälti PKK:n näyttelyissä jotta ei pidettä kynttilää vakan alla =)

Joulua odotellessa on niin mukava tehdä ostoksia ja pitää ajatukset hevosissa, vaikka välillä se on vaikeaa kun joulun ajan kutkutus tuntuu tarttuvan hevosiinkin jolloin meno äityy välillä turhan vilkkaaksi =)