Tein vielä tämän vuoden viimeisen ostotopicin foorumille josko sitten keskittyisi ensi vuonna tuontien tekemiseen ja varsojen kehittelyyn, kilpailemista unohtamatta. Kisapuolella ainakin ahkeraa kisausta ostetuilla, mm. parilla issikalla, puoliverisillä ja PKK:ssa piirretyillä. Jos saisi muutamat kisat näille niin voisi taas hetkeksi vetäytyä treenaamaan ja sitten ehkä keväämmällä taas käydä seuraavalla kiertueella.

Monille ostetuille myös suunnitteilla ensimmäiset varsat, kunhan sopivat parit löytyvät, voi mennä ensi vuoden alkuun loppuvuoden kiireiden vuoksi, mutta luulen parin varsan syntyvän vielä jopa joulukuussa.

Tilalla itsessään riittää kiireitä lumen tulon jälkeen, sitä on niin paksulti että auraustöihin on tarvittu useampi vapaaehtoinen ja tallipiha aurattiin käsipelillä kolilla tallilaisten kanssa. Hevosilla sen sijaan on ollut erittäin lystiä pomppia tarhoissa paksussa nietoksessa. Miniatyyreille jouduttiin hiukan selvittämään tarhaa ja laidunta, koska raasut upposivat täysin hankeen eivätkä näyttäneet tyytyväisiltä lunta mentyä loimien alle... Nyt kuitenkin niilläkin sopiva tarha ja useimmat näistäkin riekkuvat mieluusti sopivan kokoisessa hangessaan.

Yksi perheenlisäys on kuitenkin varma vielä tälle kuulle nimittäin koirapentue! Kellm Smooth Sahara of Siperialle etsitään urosta parhaillaan ja yksi ehdokas onkin jo mielessä, mutta vastausta odotetaan omistajalta =)