Useampi hevonen on jo kotiutunut, kun alunperin tuon htnetin ostoilmoituksen kautta tuli useampi tarjous. Todella ihania hevosia ja poneja meille tarjottiin! 

Ensin meille saatiin Fluer de Lisin tuontitallilta useampi erirotuinen, tanskalainen puoliveriori Theo de Villenueve, shetlanninponiori Zekmar v.d. Neili, shire ori Amiral Brutus ja ruotsalainen puoliveriori Humble Broline. Vielä meillä on myöhemmin varattuna tanskalainen puoliveritamma Dojaana Kemp ja tänään tein tarjouksen orlovori Sea Victoriesista, toivottavasti en liian myöhään.

Breawasta hain myöskin useamman yksilön, haflingerori Ironinspire Rewa, tennessee walkertamma Icily Rewa, welsh-ponitamma Majorrie Soria Rewa ja vuonohevostamma Tulipan Solnedgang.

Ennestään ensimmäisen wielkopolski tammamme Foenixian kotipaikasta Oldsfellin Kartanolta saimme tilausvarsoja, kaksi jo syntynyttä oldenburgtammaa Oldsfell's Avalanchia ja Oldsfell's Glace d'Or. Ensi vuoden puolella syntyvät kirjavaksi povattu oldenburgori jonka nimeksi kaavailtiin Oldsfell's Honesty Hazard ja wielkopolski ori jonka nimeksi suunniteltiin Oldsfell's Leonardo.

Myös aiemmin ostettu newforestinponiori Nerian Cheeky Zac on pakko mainita, sillä ori on mitä komein ja herttaisin tapaus jälleen Nerianista hankittu löytö.