Oli se pakko lopulta taipua siihen, että kai se kannattaisi kaikki hevoset rekisteröidä sinne VRL:oon. Olen tätä vältellyt viimeiseen asti, koska jo alusta asti on se lomakkeen väsääminen ollut tuskaa, koska sitä voi olla varma, että vähintään yhdessä kymmenestä on virhe tai sivuilta puuttuu jotain ja hakemus menee hylkyyn, eikun uusiksi... 

Nyt kuitenkin löysin tarpeeksi hyvän syyn rekisteröidä kaikki hevoset, kun olen sukuja alkanut tarkemmin setvimään ja muutamien hevosten sivuille tehnyt sen pidemmän sukutaulun, mutta tilanne näyttää välillä epätoivoiselta ja sivu menee ihan sotkuisen näköiseksi. Kuitenkin VRL:ossa saisin hyvin nähtyä ainakin omien hevosteni suvut, kun ne karttuvat ja ennen kaikkea kehitteillä oleva unelmasuku -toiminto tulee olemaan ajankohtainen heti vain, kun valmistuu.

Rumbahan nyt alkoi sitten sillä, että lisään jokaisen yli 700:n hevosen sivulle sen VRL-tunnuksen. Teen tämän nyt vähitellen niin ehkä loppu viikosta päästään rekisteröimään ja senkin teen järjestelmällisesti, ensin evm-hevoset, sitten 1-polviset jne. että saan vanhempien tunnukset laitettua niiden varsoille heti lomaketta täyttäessä.

Kyllä sitten on kiva olo, kun tämä ruljanssi on läpi.