Tänään oli sinällään erikoinen ja hieno päivä, ensimmäiseksi saatiin Joogin suomenhevoskasvatti, iki-ihana Joogin Mansikkamuffini! Rakastuin tammaan päätä pahkaa, tamman on määrä saapua huomenissa.

Seuraava iloinen tapahtuma oli, kun eksyin Malsamon hevosia katsomaan. Aluksi ajattelin, että eihän tästä tule mitään jos menen kysymään varsoja, tuskin kauppaavat. Kuinka kävikään? Laitoin kyselyn varsoista ja lista äityi huikaisevan pitkäksi, sen pituiseksi, etten ikinä kehtaisi kuvitella jonkun myyvän niin montaa kasvattiaan ei niin tavoitteelliseen kotiin, kuin meille. Ei kestänyt edes kauaa, kun sain vastauksen, että kaikki sopii. Äimistyin totaalisesti, mutta siitä toettuani en voinut kuin kiitellä ja sopimukset setvittiin.
Mahdollisesti ensi viikolla saapuu siis komea lauma uusia suomenhevosia Malsamosta, rikastuttamaan suomenhevoskantaamme. 

Vielä kolmas onnekas tapaus tulee Taavilasta, josta saamme kaksi kasvattia. Vielä sovinnan alla mistä yhdistelmästä, mutta kaikki yhtä upeita joten ollaan jo valmiiksi innoissaan millaiset varsat sieltä tulee.