Eilen saapuivat aiemmin hehkuttamani suomenhevoset Malsamosta ja Taavilasta. Tänään ovat saaneet vielä totutella uuteen ympäristöön ja niitä ollaan harjailtu sekä tulevia laidunpaikkoja suunniteltu. Kaikki vaikuttavat oikein hyvätapaisilta ja fiksuilta kavereilta niin eiköhän jokaisen paikka löydy hiljalleen.

Tänään taas saimme kotiin kauan odotetut kalliovuortenponiorit Riispulan oriasemalta. SeventySixiin rakastuin muutama kuukausi sitten, kun Riispulaan törmäsin ja huomasin heidän toimintamuotonsa mikä tietysti on erittäin mielenkiintoinen ja kätevä rotukantojen puolesta. Tietysti menin heti tekemään tarjouksen muutamasta hevosesta, mutta erityisesti Seiska oli jäänyt sydämeeni, joten sitä toivoin ensisijaisesti. Myös Narrow Street Jackie ja Lady Violet kiehtoivat todella paljon, mutta näistä toivoin tilausvarsaa joka olikin mahtava päätös! Lempeä ja kaunis Jack Violet RIISP on ehdottomasti juuri sitä mitä kaipaan kalliovuorenponikantaani, luonne sekä ulkonäkö kohdallaan, kuten myös Seiskalla.

Vähän aikaa jos taas pärjäisi näillä, sen verran hienoja tuli kerta heitolla ettei ole mitään valittamista. Kiitos vielä myyjille, en voi kyllin kiittää!

Hyvää ystävänpäivää vielä kaikille! Meillä vietetään taas iltapäivällä pienimuotoista tallinsisäistä ystävänpäiväjuhlaa, mutta tällä kertaa vain rauhallisen maastolenkin merkeissä.