Hiljalleen on edennyt VRL:n hevosten rekisteröinti ja nyt alkaisi näyttää hyvältä, vielä välillä löytyy hevosia joita ei ole listattu tallin sivuille jolloin ovat jääneet välistä ja laitan samantien rekisteriin, kun löytyy. Samalla tosiaan on saanut näitä hevosia päivitettyä tallinkin sivuille ja kasvattilistaa olen samassa laittanut ajantasalle. Vaikka vieläkin puuttuu... Ja paljon. Vähitellen kuitenkin tästä selviää hyvin ja tuntuu mielekkäältäkin nähdä urakan etenevän.
Olen myös tänään saanut päätökseen rekisterinumeroiden lisäämisen itse hevosten sivuille, se meni sinänsä ripeästi, mutta jaottelin hommaa monelle päivälle. Näitä lisäillessä tulikin huomattua, että kaikkia vanhoja ostettuja hevosia ei vielä oltu siirretty VRL:ssä nimiini, joten tästä tuli laitettua vielä parit kyselyt joihin on tullut vastauksia ja hevosia siirrettyä.

Kiva saada VRL:n listat ajantasalle niin vähintään sitä kautta haluan nyt pitää jälkeläiset ja kasvatit sun muut päivitettynä, kun homma käy niin kätevästi. Taas haluan kiittää ihania työntekijöitä, jotka ovat ahkerasti jaksaneet niitä hevosia hyväksyä ja ennen kaikkea kiitos Nennalle, joka on auttanut myös suuremmissa ongelmissa, en varmasti olisi saanut niitä näin nopeasti hoidettua ilman häntä, kiitos ajastasi! =)

Myös uusia hevosia on tullut ostettua sekä tuotua itse, ostettujen sivuja olen nyt muutaman päivän ajan tehnyt ja laittanut myyjille. Vielä on muutamat sivut tekemättä, oikeastaan vain kahden myyjän hevoset, kun Chaolta tuli useampi hörisijä napattua mukaan =D

Sitten tuo hoitajatoiminta -kysely, tähän mennessä tilanne näyttää tältä:
Kiinnostuneita 23
Ei kiinnostuneita 4
Mahdollisesti kiinnostuneita 8

Eli yllättävän paljon kiinnostusta löytyy, ääniä on tullut ripotellen mitä tuota on tullut tarkkailtua melkein päivittäin. Ehkä voisi tässä vaiheessa jo luvata, että eiköhän ole tällä selvä ja toimintaa aletaan vähä vähältä suunnittelemaan. Aion kyllä perinpohjaisesti suunnitella kaiken ennen kuin mitään julkaisen, ettei sitten tarvitse myöhemmin taas katua ja ruveta muuttelemaan, kun kaikki meneekin liian hankalaksi.

Pääsiäiseksi on ollut taas kehitteillä jonkinlainen näytös, mutta tälläkin kertaa pääasiassa vain tallilaisten kesken. Tietysti jos kiinnostusta riittää niin tervetuloa vain lauantaina klo 12 maneesille!