Hetken aikaa on tullut mietittyä jos jälleen ottaisi hoitajat mukaan toimintamuotoomme, mutta tässä on vielä muutamia "mutta" -kohtia joihin kuitenkin olen jo kehitellyt ideaa miten toiminnan saisi pidettyä järkevissä mitoissa ja helppona ylläpitää. Myös hoitajille on tarkoitus tehdä helpotuksia, sillä oma kokemukseni on se, että kovasti innostaisi hoitaa, mutta aikaa ei riitä kuin toisinaan jolloin tekisikin sitten mieli kirjoittaa kunnon tarina. Tähänhän on helppo vastaus se, ettei aseta aikarajoja ja pitää toimen vapaamuotoisena. Itselleni silti olisi esimerkiksi jos hoitaisin jossain mukavaa se, että voisin hoitaa useammin, mutta pitemmällä kaavalla vain, kun aikaa riittää. 

Kehittelinkin tämän vuoksi palkkasysteemiä sellaiseksi, että aina tietyistä "toimituksista" saa aina tietyn määrän palkkaa. Esim. ratsastuksesta saisi vaikka 10-20v€, johon tuohonkin haluaisin vielä miettiä eri palkkasummia riippuen liikutuksen hyödyllisyydestä ym.

Tuon palkkasysteemin puolesta voisi toteuttaa hoitoraportin yksinkertaisemmallakin kaavalla, joka voisi esimerkiksi olla tällainen: "Kävin tänään siivoamassa karsinan, laitoin iltaruoat valmiiksi, lakaisin käytävän ja tein tehokkaan koulutreenin maneesissa. Hevonen hikosi kovasti joten huuhdoin pahimmat hiet, viilensin jalat ja jätin sisälle kuivatusloimen kanssa."
Tuossa nyt tönkkö esimerkki, mutta kuitenkin, että olisi käynyt tekemässä kovankin homman yhtälailla vaikka tuo olisi kerrottu tarkemmin taikka noinkin yksinkertaisesti. Tuossakin on vielä aukkoja joita mietin, mutta suurinpiirtein tämä vaikuttaisi hyvältä tavalta itselleni.

Ehdotuksia, kommenttia ja mielipiteitä saa laittaa, myös mielenkiinnon saa ilmaista tai jos tietää jotain mikä voisi mennä pieleen.

Nopeastihan tämän saa toimintaan joten katsellaan ensin mielenkiinnon määrää ellen nyt yhtäkkiä asiasta innostu enempää ja laita pyörää liikkeelle jopa tämän kuun aikana, katsellaan mitä keksitään.