Tänään jo 4 kannatusta hoitajatoiminnan puolesta, enemmän kuin ajattelin, kiitos äänestäneille! Kyllähän se jo tuokin vähän alkaa innostaa, että jos alkaisi hiljakseen hoitajien sivua kasaamaan ja muotoilemaan ohjeita sun muita.

Tänään on myös jatkettu hevosten rekisteröintiä, kun sieltä on jäänyt välistä hevosia ja nyt saatu korjattua taas ratsuponien sukulaisuustietoja. Vielä on myös pitempi sukuisia odottamassa, että vanhemmat saadaan rekisteriin niin saa näiden "nuorempien" vanhemmat heti ajantasalle hakemusta laittaessa.

Hevosten sivuille niiden rekisterinumeroiden lisäilykin edistyi hyvän harppauksen, meninkin päättämään, että haluan sen rekisterisivun linkitetyksi... No tätäkin hiljalleen, kunhan ei veny samalla tavalla kuin nuo viimeisten muutaman hevosen ulkoasunvaihto... Sain toki tänään yhden ulkoasun vaihdettua, kun häiritsi editori-sivulla tietää, että tuolla välissä yhdeltä puuttuu, kun loput editorin loppupäässä.

Itse tallilla kaikki on sujunut rauhallisesti, parit kisaosallistumiset tuli eilen laitettua ostohevosille ja jälleen ärsytti siellä kalentereissa sompailla, missä onkaan tilaa ja missä ei, mistä on jo tulokset tulossa vaikkei sivuilla olekkaan osallistujan osallistujaa. Turhan usein tuohon tilanteeseen törmännyt minkä vuoksi toisinaan lannistaa edes yrittää osallistua, mutta hiljalleen tätä kisailemistakin niin saa hevosetkin rauhallisia kausia.

Lutan pennuista on sanottava, että ovat kertakaikkisen hurmaavia otuksia. Ei niitä välillä erota koirista, kun toimivat täysin järkevästi hevostenkin seassa eikä hevoset pelkää näitä. Hienointa on se, että kuitenkin hevoset tajuavat välttää villeinä eläviä eläimiä, varmasti niistä huokuu erilaista energiaa mikä saa kavahtamaan, kun meidän kotisusien aura enemmän tai vähemmän vastaa Miskan ja muiden kotikoirien tasoa. 
Kuitenkin välillä huomaa, että kyseessä on villieläimiä, tässä tapauksessa nyt Lara ja Lou ovat seikkailleet talven aikana useamman kerran ilman valvontaa metsissä ja Lou erityisesti on viipynyt jopa pari päivää teillä tietämättömillä. Sen tiedän, etteivät ne ole pahuuksiaan tekemässä, koska siitä kuultaisiin heti ensimmäisenä naapureilta. Luulisin, että kaksikko käyskentelee ihan omissa metsissä, koska niissä riittää plaania pitemmillekkin vaelluksille.
Toisekseen Laralla on ollut havaittavissa pientä pulskistumista, mikä ei viittaa liikasyöntiin, sillä neiti on välillä turhankin nirso. Saa nähdä onko onneton onnistunut tekemään Lutat ja saadaan lisää susihukkia nurkkiin pyörimään. Omista pojista ei pentuja tulla saamaan, koska herrat leikkautettiin pikimmiten ongelmat välttääksemme kaikin puolin.

Varsoja taas on tulossa useampi kevään aikana, mutta tuskin se normaalista arjesta poikkeaa, kun muutoinkin varsoja syntyy ripotellen vuoden mittaa, eiköhän tästä rutiinilla selvitä =)