Eilen saatiin samantien ensimmäinen hoitaja kolmeen vuoteen. Tervetuloa Yosie ja onnekkaaksi poniksi pääsi Lil' Canary! Toivottavasti Yosie viihtyy ja heidän yhteiselo lähtee mukavasti käyntiin. Lilcanin tuntien voi alku olla nuivaa, mutta hiljalleen se siitä lähtee ja luottamus kasvaa kummallakin.

Eilen tuli myös Chinet Ranchilta kaksi paintoria rikastuttamaan lännenratsujen kantaamme, komeat nuoret herrat saapuivat pihaan iltasella. CHR Harthrud Kid ja CHR Yello Clasco olivat kumpainenkin tohkeissaan matkasta, mutta rauhoittuivat saadessaan tervehdyksiä tallin hevosilta ja huomasivat etteivät jää keskenään.
Orit saivat tutustua omiin karsinoihinsa loppu illan ja huomenna pääsevät tarhaan yhdessä, kun toimeen kerta tulevat. Sitten katsellaan mikä muodostuu omaksi laidunlaumaksi.

Tänään sain julkaistua Yosien kaapin, piti ensin suunnitella millaisiksi kaappisivut haluan. Jotain yksinkertaista ja olen aika tyytyväinen lopputulokseen. Silloin vuosia sitten olin keksinyt itselleni kiusaksi sen, että hoitajat saivat itse päättää kaapin värin ja kaappi tehtiin rullalaatikkoon mikäli oikein muistin joten jouduin aina tekemään uuden taustalaatan koneella ja lataamaan sivuille jne. Nyt vain kopioin saman pohjan kaikille ja lisään hoitajan omat tiedot. 

Tänäänkin saatiin kaksi uutta hevosta, turjakkeelta kaunis newforestponitamma G' Rargerbon ja Ivory Stablesista fwb-ori Ivory Arieto DT. 
Rargerbon tuli aamupäivällä ja oli todella lunki, asteli kerrassaan leppoisasti kuljetusautosta ryhtyen heti haistelemaan uuden paikan hajuja. Reipas neiti!
Myös iltapäivällä saapunut Ivory Arieto DT oli todella rauhallinen tapaus, mitä nyt huuteli uusille orituttavuuksille jotka vastasivat heti. Mahtoiko arvojärjestys jo löytyä?