Viimepäivinä kiirettä on tuottanut hevosten sivujen tekeminen. Ei sinänsä poikkea normaalista arjesta, mutta varmaan jo useamman kuukauden on tullut ostettua uusia hevosia jatkuvalla syötöllä, minkä puolesta sivuja on tehty aikataulutetusti lähes päivittäin.

Nyt viimepäivinä on tullut tehtyä sivuja lewitzereille Gestüt Düsterhofista ja Hereciasta, Tierralta kahdelle arabille, Skurvashin trakehnerille ja sitten kasvateille joille on hankittu isät ulkopuolisilta oreilta mm. marwareja, suokkeja, puoliverinen ja vuonis.

Vielä odottamassa yksi ostotarjous, jonka vastauksen taidan tietää ennestään, joten varmaan tämä rumba alkaa olla ohi tältä erää. Vain yksi russikasvatti, jolle sain isäksi komean Toy's Kung Igorin ja Smerinthusista tilausvarsa, niin homma selvä.

Tämä tasainen hevosten säännönmukainen tekeminen onkin lisännyt intoa omille kasvateille ja tuonneille niin kesän tilanne näyttää valoisalta. Paljon uusia hevosia!

Erityisen iloinen olen Haliwoodin varsasta, jolle sain tänään kuvat Julilta. En ollut odottanut ollenkaan saavani tuosta hevosesta kuvia, jota olin ennenkin ihastellut aina törmätessäni sen kuviin. Nyt on Halituksella hienot kuvat, pitäisikö sen kunniaksi koittaa siipiä näyttelyiden saralla?

Itse tallin arjessa ei ole kauheasti muutoksia, tietysti uudet hevoset saavat niin ihmiset kuin hevosetkin pyörälle päästä, minkä johdosta aina sattuu ja tapahtuu. Eikä kevät ja kesän tulo paranna asiaa yhtään, kun kaikki ovat tohkeissaan, erityisesti hevoset... Ruohon perässä.
Niin ollaanhan meillä jo ruohoon alettu totuttautua niin pian hevoset pääsevät laitumille nauttimaan hevosten elosta parhaimmillaan!