Virtuaalihevosten maailma -lehti julkaistiin ja se saikin nopeasti palautetta htnetin foorumin puolella, kiitos siitä!

Tämä vappunumero tuli hieman kiireaikataululla, mutta olen ihmeen tyytyväinen siihen miten kuitenkin sain sen kasaan ja edes pari muutakin ihmistä kirjoittamaan haastattelujen muodossa. Mainoksiakin saatiin mukavasti ja vapun viettoon liittyviä kommentteja sentään sivullinen. Hienoa oli myös saada NJ:n ylläpitäjähaku esille lehteenkin, toivotaan, että auttaisi näkyvyydessä vaikka kyllähän se tuolla foorumilla parhaiten keikkuu esillä.

Katsotaan josko tulevaisuudessa saadaan suurempi hyöty irti ja eritysesti lukijat lähtisivät vaikuttamaan ja ennen kaikkea osallistumaan sisällön tuottamiseen! Kirjoittajat ja ehdotukset ovat enemmän kuin toivottuja, ne auttavat tekemään lehdestä toivotunlaisen. Mainoksienkaan vaikutusta ei sovi unohtaa jos niitäkin saadaan kehitettyä niin ne monipuolistavat ulkonäköä.

Ensinumeroon toiveissa saada mahdollisesti juttu Tampereen miitistä, mikäli kirjoittaja saadaan tai ylipäätään tapahtumasta halutaan kirjoittaa, rotuesittelyn rodusta on vinkki vappunumeron kannessa (arvauksia saa laittaa ja ehdotuksia seuraaviin numeroihin), pari yllätysartikkelia, sekä muuta mitä saadaan kuukauden aikana kehitettyä 1.-3.6. mennessä.

Hienoin tulevaisuuden tilannehan olisi se, että virallisia avustajia olisi useampi ja ennen kaikkea kirjoittajia joilla on tuo kirjoitusasu hallinnassa jolloin voisin itse täysin keskittyä lehden ulkonäköön sekä asetteluun.

Toivottavasti ensimmäinen numero on vain lupaus paremmasta tulevaisuudesta lehden parissa =)

Iloista vappua vielä täältäkin kautta kaikille ja toivotaan aurinkoisia säitä!

Virtuaalihevosten maailma 1/13
PDF-tiedosto