Pysyttiinpä aikataulussa ja olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka aina onkin parannettavaa. Kyllä se tästä =) Tällä kertaa saatiin jo oikolukijoitakin ja jälleen lukijan kirjoitus, toivottavasti jatkossa enemmänkin! Ensi lehteen onkin jo valmistauduttu ajoissa ja rotuesittelylle on ihan oma kirjoittaja, haastattelukin tehdään ihan lähipäivinä.

Ensi numeroon olisi tarkoituksena saada aiheita aloittelijoiden ympärille, haastattelu aloittelijalta, käytösetikettiä, kiusaamisesta juttua jne. Katsotaan miten saadaan jutut kasaan ja millä kaavalla. Mietin myös mahdollista valokuvauskisaa tai muuta vastaavaa, mutten ole vielä varma toteutustavasta ja palkinnoista. Antaa idean kehittyä.

Tamperemiitistä ei saatu juttua tähän lehteen, mutta yritetään vielä tavoittaa siellä olleita ihmisiä jos joku saisi jostain aikaa kirjoittaa, saati innoistuisi kirjoittamaan. Sinänsä aihe voisi olla kiva jo seuraavaan numeroon... Pitää katsoa jos laittaisi itse paikalla olleille sähköpostia, kun topicien kautta asiointi menee niin mutkikkaaksi, eikä asioihin tartuta niin helposti.

Ihanaa kesää siis kaikille ja hyviä lukuhetkiä lehden parissa, ehdotuksia saa jälleen lähetellä ja palautetta!

Virtuaalihevosten maailma 2/13
PDF-tiedosto