Syksy alkaa lähestyä, mutta kelit ovat pysyneet lämpiminä pienen sadekauden jälkeen (sadepäiviä, kuuroja, kesti muutaman päivän satunnaisesti), joten jatketaan melkein kesätunnelmissa. Hevoset vaikuttavat tyytyväisiltä kuitenkin jo laantuneiden helteiden jälkeen ja tallilaisetkin jaksavat paremmin puurtaa tallitöissä.

Myös koirista on tullut touhukkaampia, eivätkä ne retkota enää varjoisissa sopissa vaan viipottavat pihalla kiinnostuen kaikesta touhusta. Tallin piha alkaa siis näyttää taas omalta itseltään ja tietysti syksyyn valmistaudutaan jos sieltä tuleekin kunnon syysmyrskyt ja sateet.

Eikä pidä unohtaa tasaisesti jatkunutta uusien hevosten virtaa. Ihan viikon parin aikana on tullut taas useampia hevosia ja poneja hankittua, jokainen omalla tavallaan mitä hienompia! Viimeisimpänä hankintana al Najyan arabilauma, joka tulee tämän viikon aikana, Hillamäkeläinen ratsuponiori ja ennestään tutusta Riiviöistä saatiin kaunis suomenpienhevostamma.

Joten tilanne näyttää oikein hyvältä tallilla ja lehdenkin kannalta, seuraava numero valmistuu omalta osaltani kivuttomasti. Tänään aloitin numeron kasaamisen, että ehtii kyselemään artikkeleiden kirjoittajilta varmistuksia sommitteluihin tmv. =)