Wild Horse Ranchilla alkaa taas tapahtua, aikoihin ei olla järjestetty muuta kuin näytöksiä ja näyttelyitä, mutta tänä vuonna Trick or Treat! -näytöksen jälkeen on mahdollisuus osallistua kuutamovaellukselle! Kuutamovaellus kuten näytöskin on avoinna myös vieraille, hoitajat pääsevät auttamaan järjestelyissä ja ennen kaikkea osallistumaan (tällä erää näytöksessä vain katsomossa, mutta tulevaisuudessa, mikäli kiinnostusta löytyy voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi osallistumaan näytöksiin!)

Myös itse tallin ulkoasu muuttuu väliaikaisesti halloweenmäiseksi, muttei liian pelottavaksi =D Muutoin tallin arki pysyy ennallaan, näytöksiä harjoitellaan ja showta valmistellaan, sekä vaellusta järjestellään. Toivottavasti kaikki sujuu odotetusti ja kaikilla on mukavaa!

Voin myös vinkata, että pari kuukautta sitten suunnitellut VSN:t päästään pitämään ensikuussa! Tällä kertaa luokkia kylmäveriroduille, pidähän silmäsi auki, kun kutsu löytyy VSN:n kalenterista.

Tosiaan perjantaina satoi ensilumi ja lauantaina hiukan lisää vähän raemaisessa muodossa, sää viileni tuolloin nopeasti ja illalla oli jo pakkasta, mistä kylmyys onkin jatkunut tasaisesti ja tänään vasta lumi sulanut melkein kokonaan sään lämmettyä himpun verran. Hevosille ei olla vielä laitettu hokkeja, mutta tämä käy sitten sutjakasti, kun säät iskee oikeasti, niin odotellaan rauhassa.

Nyt on tullut taas osallistuttua kisoihin ostohevosilla ja Tayan innoittamana myös villeihin estekisoihin Kenstonilla, joten toivotaan kisamenestystä näin halloweenin kunniaksi. Eli syksy ja alkutalvi on lähtenyt meillä oikein aktiivisesti käyntiin! =)

Näiden tapahtumien innoittamana voisi alkaa suunnitella enemmänkin ainakin vaelluksia, katsotaan mitä tästä kehkeytyy.