Tänään ponien isien omistajalta palasi laukoissa pyörähtäneet Still Hysterical, Warheart, Blueberry Biscuit ja Gazing the Storm. Hänen sanojaan lainatakseen ei nelikosta kuoriutunut mitään tykkejä, mutta tämä oli sinänsä helpottava tieto, etteivät mene kyvyt hukkaan, kun meillä tulevat olemaan perusratsujen virassa. Still Hysterical oli kuitenkin parikin voittoa napannut ja omaan silmään kaikkien suoritukset ovat mallikkaita alokkaiksi, joten oikein hyvä kokemus näille.
Nyt saavat rauhassa kotiutua ja tottua taas arkeen.

Tänään olen myös etsiskellyt VSN-tuloksia ja yllättynyt iloisesti His Majestic Rooibos Rajanin ensimmäisen näyttelyn voitosta sekä Anthony's Eleventh Rumourin ja Shirogane Zirconin menestyksekkäistä tuloksista. Zirconin sekä Rajanin yritinkin vielä ilmoittaa tämän kuun kantakirja-tilaisuuksiin, mutta katsotaan jos ovat jo täynnä kun osallistujia ei ollut lisätty kumpaankaan. Myös match show'ssa oli tullut menestystä shetlanninponeille Sevrusissa vielä viimevuoden puolella Thecumsélle ja Zirconille. Eli hyvältä näyttää ja on aina ilahduttavaa huomata jos ponit pärjäävät. Vielä on monet tulokset selvittämättä, kun näin vähitellen näitä tutkailen muiden kiireiden lomassa.

Eli nyt ollaan jo kirjanpidossa ajantasalla ja kaikki näyttää hyvältä suunnitelmissa =)

Tänään oli kovin tuulinen päivä ja puuskainen sellainen. Herkimmät hevoset häselsivät erilaisten äänten ja tuulen aiheuttamien liikehdintöjen vuoksi, mutta pääasiassa päivä sujui normaalisti.