Maanantaina saatiinkin kokea ensimmäinen ukkonen, sekä jo sunnuntaina lämpötila alkoi hipoa hellelukemia. Säät ovat olleet nyt tässä keväällä vähän vaihtelevia, on ollut viileää ja lämmintä kautta, mutta nyt ihan helteet näyttäisi alkavan virallisesti vähän pidemmälle jaksolle... Sinänsä tietenkin mukavaa, mutta hieman tukalaa kun muutos on niin yhtäkkinen ja tallinarjessa pitää tehdä sen mukaan muutoksia.

Hevosissa ainakin huomasi heti muutosta velttonemaan päin, vieläpä kun ilma tuntuu olevan hirveän paksua ja heti maanantainahan sitten illasta saatiin kokea kesän ensiukkonen. Välke oli kyllä taas hienon näköistä ja jyrinä jatkui jossain kohtaa melkein taukoamattomana jylhänä jytinänä... Se jos mikä nostatti kylmiäväreitä ja kunnioitusta taas sääilmiöitä kohtaan. Kovahko kuurosade käväisi huuhtaisemassa vähän siitepölyjä mikä oli tietenkin hyvä juttu ja olipa ilmakin taas edes yön ajan hengitettävää, kun ei ollut painostavan kuuma.

Eilen aamusta hevoset vaikuttivat hieman pirteämmiltä ja jotkut ottivat edes vähän viileämmästä aamusta ilon irti irrottelemalla laitumilla, joissa alkaa vihreäkin jo olemaan hyvässä kasvussa. Tähän ollaan tietenkin alettu totuttelemaan jo hyvän aikaa sitten, joten kaikki on sen puolesta kunnossa. Mitä nyt kuitenkin vahditaan tätä ruohon kasvupyrähdystä ettei kuitenkaan tulisi mitään yllättäviäkään kaviokuumetapauksia...

Iltapäivällä saatiin hieman etäisempi ukkonen parilla sadekuurolla, jonka jälkeen pystyi taas olemaan ja olihan tänään ylipäätään hippasen viileämpi kuin maanantaina.

Lisäksi eilen käytiin myös NF-mestaruuksien toiseksi viimeisessä kevään osakilpailussa. Ensimmäiseksi täytyy tietenkin mainita Aerithin jatkuvasta menestyksestä... Tamma tosissaan on päässyt näyttämään mihin pystyy ja mestaruudet on ollut oiva tilaisuus tarkkailla tasaisella toistuvalla kaavalla miten pärjätään. Nyt sitten jännätäänkin mitä viimeisessä osakilpailussa käy ensikuussa. Tähän mennessä vain yksissä osakilpailuissa jäätiin sijoituksilta, joten katsotaan jääkö se ainoaksi onnahdukseksi. Ei tosin väliä, koska itsessään hienointa on ollut olla kisoissa mukana ja tosiaan nähdä miten ponit pärjäävät sekä pääsevät näyttämään taitojaan.
Eilen myös Silviera pärjäsi kiitettävästi esteillä jääden juuri ja juuri sijoituksista. Koulupuolella taas Nerian Peanut Butter sijoittui toiseksi sekä Rotvallin Calix viidenneksi! Eli oikein onnistunut osakilpailu kokonaisuudessaan useammankin ponin kohdalla.

Näin siis alkaa olla arki taas löytymässä =) Sivujen puolesta ollaan tehty varsojen ja ostosten sivuja, sekä muutamat ostotarjouksetkin olen taas uskaltautunut tekemään.