Hienoa, mikä oli näky kun katsot aamulla ikkunasta? Kaikkialla lainehtii! Aamiaisen jälkeen aamutallille klo 06.30 täydessä sadevarustuksessa, koirat jäivät jostain kumman syystä mielellään sisätiloihin =]

Muutamat onnettomat tallilaiset olivat jo tallille uiskennelleet auttamaan aamutallin kanssa ja sovittiin, että hevoset päästettäisiin taas laitumille joille vesi ei ole kerääntynyt toisin kuin pari tarhaa oli jo täydessä tällingissä mutakuoppina. 

Kaikki hevoset loimituksen kautta ulkoilemaan, vain aamupäivällä treenattavat hevoset jätettiin karsinoihin aamuheinille, etteivät nyt pariksi tunniksi mene kastautumaan.

Iltapäivällä oltiin saatu liikutettua suurin osa hevosista ja päätin ottaa Wilman käsittelyyn. Käytiin jopa hurjapäinä pienellä maastolenkillä ennen maneesiin ujuttautumista. Oltiinhan sitä aika märkiä sen jälkeen, muttei siihen kuole.

Maneesissa oli muutamisen ratsukkoa, hyvin mukaan mahduttiin kuitenkin ja keksittiin porukalla pitkästä aikaa ratsastusleikkejä kokeilla. Tallipalaa ja joukkueviestiä pelattiin, Wilma pysyi jopa isompien hevosten mukana hyvin. Lopuksi pyörähdeltiin vielä vakavana uralla ja Wilmalta löytyi enemmänkin mielenkiintoa treenaamiseen.

Iltaan mennessä koiratkin olin jo saanut käymään ulkona... Että näyttivätkin hapanta naamaa illalla...