Tähän mennessä on jo kertynyt ihan kivasti lunta tämän talven saldoksi. Tallipihassa ollaan monena aamuna hääritty lumitöiden parissa ja keksittiin sitä myös lopulta käyttää työhevosia avuksi, jotka ilahtuivat työskentelystä, kun eivät ole vähään aikaan päässeet tositöihin.

Lutan pennut ovat kasvaneet vauhdilla ja ne temmeltävät ympäri taloa. Ulkonakin on tullut vilahdettua, mutta kylmä sää on säikyttänyt kaverukset aika nopeasti sisälle emon hoiviin. Kyllä noista aikamoisia vesseleitä kasvaa, kun jo nyt on pari tyynyä tuhottuna... Kissojen kanssa pikku sudet tulevat ihmeen hyvin toimeen ja joskus niitä näkee nukkumassa kylkikyljessä koiran korissa... Missä kummassa koirat sitten nukkuvat? No sohvalla tietenkin, kun yritän epätoivoisesti katsoa säätiedotusta mahtuen sohvalle karvakasojen joukkoon...

Suunnitteilla on seuraava kisakiertue, kun uusiakin tulokkaita on tullut joilta löytyy hyvää sarkaa kisauralle. Myös muutama "vanhempi" konkari kaipaa kilpailutusta, kun joillekin kauramoottoreille tuntuu esiintyminen olevan verissä. Hyvähän se on ja sitä me tarjoamme pikku show diivoillemme. Myös seuraavaa esitystä pitäisi alkaa suunnitella, jolloin voitaisiin aloittaa mainostustoimet ajoissa ja voisihan sitä jaella tietoa siitä, että meiltä lähdetään muuallekin esiintymään.

Muutoinkin talliarki on pysynyt normaalina. Uusi vuosi on lähtenyt rullailemaan omalla painollaan ja vakavilta kommelluksilta ollaan vältytty. Mitä nyt normaaleja talvipakkaspuhteja hevoset saaneet maastolenkeillä ja jokunen ratsastaja löytynyt hankiojista, mutta kaikki täysin kunnossa hevoset mukaan lukien.