Järjestettiinpä tallilaisten kesken oma ystävänpäivärieha, jossa päästiin hiihtoratsastusta, rekiajelua ja hankilaukkailua harrastamaan. Rieha alkoi heti päivällä, kun hevoset olivat saaneet rauhoittua aamumurkinoinneiltaan ja alettiin valmistella ensin maastoratsastusta varten ratsukkoja. Lenkki kiersi maastorada kautta rannalle ja suorinta reittiä takaisin. Hankilaukat saatiin harrastettua rannalla ja salaisella pellolla.

Seuraavana oli vuorossa hiihtoratsastus ja rekiajelu. Hiihtoratsun virkaa pääsivät toimittamaan Enkeli ja Sawa pienemmille tallilaisille, vanhemmille Waldo ja Cisu. Hiihtäjät pärjäsivät vuoroin mainiosti vuoroin tupsahdellen, mutta kaikilla oli hauskaa ja kokeilla sai niin hiihtäjän kuin ratsastajan osaa. Rekiajeluissa käytettiin Merkkua ja Neroa, jotka nauttivat kun välillä kiihdyteltiin suoralla tiellä.

Tapahtumapaikalla oli tarjolla kaakaota ja laskiaispullia, jotka tekivät kauppansa mukavassa pikku pakkasessa. Tuulesta ei ollut tietoakaan, ja aurinko ei paistanut turhan kirkkaana joten ei tarvinnut siristellä.

Päivän päätteeksi kokoonnuttiin toimistoon nauttimaan hernekeittoa ja lettuja. Myös kuulumisia ja päivän tapahtumia kerrattiin, josta loppupäätelmäksi vedettiin, että kaikilla oli kivaa ja tällaiset tallin sisäiset tapahtumat ovat tervetulleita kaikkien mielestä.

Hyvää ystävänpäivää kaikille!