Tänä aamuna suuntasinkin viimeistä kertaa Hölkyn tallille ensinnäkin hyvästelemään ja kiittämään kaikesta. Vaikka liikenteessä oltiinkin haikein mielin oli siinä myös ilonaihetta, ainkin Wilman varsoille, jotka saisivat nähdä emänsä, joka tulisi jäädäkseen. Hyvästien jälkeen lastattiin Wilma ja Vilbert kuljetusautoon ja käänsimme kurssin kotia kohti.

Perillä ponit olivat hieman levottoman oloisia ja ulos päästyään Wilma hirnahti heti ensitöikseen saaden ensin epäuskoisen hörähdyksen Snoopylta jonka olin tarkoituksella ottanut tarhaan tallinpihaan, jotta se näkisi heti emänsä. Pian pikku ori tajusi kuka sille oli hirnahtanut ja alkoi sen päiväinen ininä ja hörinä, ettei mitään rajaa. Normaalisti varsamme ovat kuitenkin suhtautuneet aika lunkisti emän uudelleen näkemiseen, mutta Snoopy taitaakin olla oma mammanpoikamme. Viliä kummastutti uusi paikka, mutta päästin sen Wilman kanssa Snoopyn viereiseen tarhaan, jotta sillä olisi turvallinen olo kaverinsa kanssa. Midin olin jättänyt suosiolla kavereittensa kanssa laitumelle, sillä sitä ei enää niin kovin hetkauttanut emän vierailut. Eiköhän se kuitenkin jossain vaiheessa tajua ja pääse yhdessä maastolenkeillekin.

Ponit saivat rauhoittua loppupäivän tarhassa ja Snoopykin tasoittui vähitellen, jolloin toin sen kaverin Dessun sille seuralaiseksi ja pojat pistivät leikiksi. Wilmakaan ei enää ole huolehtiva kanaemo joten keskittyi enemmänkin Vilin kanssa käyskentelemiseen ja rapsutteluun =)