Hiljalleen tallilla valmistaudutaan syksyn tuloon ja viileämpiin keleihin. Vielä sää on pysynyt toisinaan jopa 20 yläpuolella ja ollaan käyty uiskentelemassa hevosten kanssa vielä, kun hyvin voi. Sateisempina ja viileämpinä päivinä on ollut hyvä keskittyä kilpailevien hevosten kanssa treenaamiseen ilman tuskallista hikoilua.

Edelleen puoliveristen määrä lisääntyy hiljalleen ja joukkoomme saapui kolme hienoa Pyrriläistä. Ehkä tällä erää alkaa puoliverikantamme olla sopiva, jota voi sitten vielä tulevaisuudessa rikastuttaa, mutta näin ensialkuun näyttää hyvältä. Nyt aletaan miettimään tulevia varsoja ja odotetaan jännityksellä millaisia söpöläisiä syntyy =)

Sivuille on lisätty vähitellen uusia rotu-kategorioita joihin tiedetään tulevan useampi rotunsa edustaja vielä lähiaikoina jopa. Samalla myös hain takaisin pari meiltä maailmalle lähtenyttä tammaa jotka viettävät nyt laidun lomaa kotiutuessaan takaisin.

Kissat ja koirat ovat saaneet olla aika rauhassa, mutta ainakin koirien kanssa olisi tarkoitus käydä toisinaan kisoissa nyt talven aikana. Katsotaan miten nämäkin suunnitelmat kehittyvät. Huvittavinta on, että susiltakin löytyy innostusta mm. agilityyn ja pari Lutan pentua on jopa todella hyviä erilaisissa tehtävissä. Ehkemme kuitenkaan näiden kanssa lähde kokeilemaan onneamme =D