Joskus pari vuotta sitten julkaisin pientä lehteä nimellä Virtuaaliharrastajien lehti, mutta se jäi tauolle jo ensinnä hankalan julkaisunsa vuoksi. Nyt muutenkin uusien innoitusten myötä alkoi kiinnostus lehden julkaisuun herätä, eikä vähemmin se, että vähän aikaa sitten löysin mahdollisesti hyvän tavan julkaistakkin lehteä. Katsotaan nyt ainakin yhden julkaisun verran miten tuo onnistuu jos onnistuu, mutta iloisesti ainakin saatiin htnetin kautta avustaja ulkoasulle mikäli suunnitelma ei toimikkaan =)

Uudeksi nimeksi lehdelle valittiin Virtuaalihevosten maailma, kun tarkoituksena olisi pääasiassa painottaa lehden sisältö virtuaalihevosharrastukseen. Kuitenkin lehdessä voidaan julkaista muihinkin eläinlajeihin liittyviä artikkeleita tai juttusarjoja, kuten nyt on ehdotettu virtuaalikoirista, joka varmasti toteutuu kirjoittajan löytyessä.

Lehteen liittyvään keskusteluun voit osallistua täällä: http://forum.hevostalli.net/read.php?f=12&i=2065066&t=2065066

Sähköpostiin voi ilmoittautua mikäli olet kiinnostunut missään muotoa osallistumaan lehden tekoon, kirjoittamaan, keräämään tietoa, oikolukemaan, antamaan juttuideoita tmv. Mitä vain keksit hyödylliseksi, koska kaikki apu otetaan vastaan. Parhaiten tavoittaa tallin sähköpostista: wwildhorseranch@gmail.com

Myös tuleville palstoille voi alkaa jo lähettämään ilmoituksia, en lupaa, että niitä julkaistaan vielä ensimmäisessä numerossa, mutta siitä eteenpäin. Ilmoitukset olisi hyvä pitää kohtuullisen pituisina, en vielä rajaa millaisina ennen kuin nähdään miten ne lehteen sommittautuvat joten näin alkuun vapaamuotoisesti. Muistathan lisätä ilmoitukseen osoitteen haluamallesi sivulle riippuen ilmoituksesi luonteesta.

Tulevia palstoja joille ilmoituksia voi lähettää:
- Myyntipalsta (myytävät hevoset, kasvatit, myös muu kaupattava?)
- Tapahtumapalsta (ilmoitukset tulevista tapahtumista)

Palstoja saattaa tulla ideoiden myötä lisää, joten ehdota!