Pari viimeviikkoa olenkin ollut poissa koneen ääreltä ja vastaillut vain sähköpostit melkein päivittäin sekä vieraskirjoja, pääasiassa klinikan puolella, satunnaisesti käynyt setvimässä. Kuitenkin pidän aina silmällä hevostalli.netin myyntitopiceja ja onhan sieltä nytkin tarttunut useampi kaunistus ja komistus matkaan.

Sivuja ostoksille olen tehnyt vähitellen, viimeisimmät ostokset ovat olleet itselleni tutuiksi tulleilta kasvattajilta, joiden kasvatteja onkin jo kertynyt useampi. LACista hurmaava Lamourin Minttumaaria suomenhevostamma ja Nerianista ihana draamakuningatar Nerian Lady Hysteria.

Aiemmin taas sain ostettua ensimmäisen parmalaisen, upean Hopea-Parman ja suloisen Dahlgårdilaisen Dahlgårds Karamellin.

Meninpä tänään vielä yhden ostotarjouksen tekemään, joten katsellaan jos vielä tutun kasvattajan kasvatti saadaan meille =)

Itse tallin arki on sujunut rauhallisissa merkeissä ja lämpimät säät ehtivät melkein kiusaksi asti, kun nyt pari päivää on tuullut suotuisasti ja hevoset sekä tallilaiset ovat piristyneet kovasti. Ainakin uimaranta on ollut kovassa käytössä ja maastoissa ollaan kierrelty viileämmillä metsäreiteillä.

Tarkoituksena olisi myös kaavaillat kolmannet VSN:t tälle kesälle, mutta rodut vielä harkinnassa, ehdotuksia saa laittaa ja suunnitteilla toki useammat näyttelyt kykenemyksen mukaan, joten tänä kesänä meillä tapahtuukin pitkästä aikaa enemmän =)