Halloween-tapahtumista selvittyämme (kunnialla, kiitos kaikille!) onkin vuorossa virtuaaliset show-näyttelyt kylmäverisille! Luokkia löytyy irlannincobeille, shireille, clydesdaleille, friisiläisille sekä muille kylmäverisille. Tervetuloa kaikki kylmäveristen ystävät kokoontumaan! Näyttelyt järjestetään maneesissa sadesäiden varalta.

Halloweenin tapahtumista tosiaan selvittiin hienosti ja show oli jälleen menestys, katsojia riitti ja itse esiintyjät loistivat jo rutiininomaisesti näytöksistä. Mukaan päässeet huskytkin käyttäytyivät vaikka pari meinasikin eksyyntyä yleisöön säikyttelemään heikkohermoisempia kylmillä kuonoillaan. 

Kuutamovaelluksella hevoset pysyivät hallinnassa vaikka koettiin jännittäviä hetkiä... Myös Miska päätti lisätä oman osansa loppupuolelle ilmestymällä paikalle. Pitää oikeasti muistaa laittaa ovi lukkoon varsinkin tällaisina päivinä, kun se koiran ketku on avaamaan oven.

Nyt vietellään sadekautta ja tämän päivän kova sade on saanut tallipihan lainehtimaan, annoinkin heti viikon aluksi ohjeistuksen viedä hevosia kuivempiin tarhoihin ja laitumille, ettei päästetä edes tarhoja liejuuntumaan. Suurimmalle osalle hevosista laitettiin myös loimet, vain shettikset ja issikat pihatoissa saavat olla vielä ilman, mutta saa nähdä jos tuo tuuli tuosta yltyy niin pitää katsoa osaako ne pöhköt mennä suojaan vai pitääkö harkita loimitusta niillekkin.

Viimeaikoina hevosia on tullut välillä uusia ja yksi päivä haettiin oma kasvatti kotiin vaihdossa, Amber oli kasvanut kauheasti, muttei vieraantunut vanhoista tutuistaan ja kotiutuikin nopeasti. Tammalle saatiin mukaan myös aivan hurmaava loimi ja riimu, kerrassaan piristävän värisiä! Pitänee itsekin harkita käymistä Equestrian Prolla, kun sieltä löytyy niin kivoja varusteita =)